27 év a nyomdai munkák forgatagában!

A CSERHÁT PRINT Kft. (Cserhát Print Nyomdaüzem Korlátolt Felelősségű Társaság), 1992 -ben kezdte tevékenységét Balassagyarmaton, a város egyik nagy nyomdájaként.

Indulásként elsődleges feladat a legfontosabb ügyfélkör, a Takarékszövetkezetek nyomdai megrendeléseinek teljesítése volt, országos fedettségben! Munkáink túlnyomó részét ügyviteli nyomtatványok, reklámanyagok, újságok, naptárak, óriásplakátok, táblák, zászlók, kötészeti feladatok ellátása tették ki.

Ügyfélkörünket és feladatainkat az igények változásával fokozatosan bővítjük, ma már a bankok mellett, vállalatok, gyárak, üzemek, viszonteladói partnerek, társaságok, köztük gyártó, szolgáltató és kereskedelmi cégek, intézmények, önkormányzatok, iskolák, vállalkozók, rendezvényszervezők, őstermelők, lakossági ügyfelek alkotják!

A bankokkal lassan három évtizeden keresztül tartó megbízható együttműködésünk jó referenciaként szolgál működési, termelési és adatkezelés biztonsági szempontokat figyelem előtt tartó és azokat elsődleges kritériumként kezelő vállalatok, cégek számára, akik a biztosat választva nem akarják kockáztatni sikerességüket!

Cégünk sikerének záloga fő alapelveinkben keresendő:

  • Függetlenség, megbízhatóság és lojalitás az ügyfeleink és üzleti partnerek felé
  • Rugalmasság és közvetlen munkakapcsolat biztosítása
  • Folyamatos törekvés arra vonatkozólag, hogy a cég szakmai hátterét a piac és ügyfélkörünk elvárásainak szolgálatába állítsa, ügyfeleink részéről felmerülő új feladatok elutasítása helyett, azok felkarolása, segítségnyújtás a problémamegoldásban
  • megrendelések, megbízások bizalmas kezelése
  • Évtizedes megrendelői kapcsolatainkat annak is köszönhetjük, hogy tudjuk, tevékenységi körünk olyan szegmenst fed le, ahol mindig tisztában kell lennünk felelősségünkkel, munkánk gyakran része egy teljes láncolatnak ezért mindent felülír, hogy  megrendelőink határidőre, az elvárt szinten jussanak szolgáltatásainkhoz, gyártásra adott termékeikhez, mindig biztosítva és nem megakasztva feladataik sikerességét!

Mivel térségünk egyetlen nyomdaüzeme vagyunk, az üzleti és intézményi ügyfelek mellett, mintegy szolgáltatásként, feladatunknak tartjuk a lakossági igények, teljes körű kiszolgálását is, biztosítva azt, hogy helyben, rövid határidővel, kedvező árakon jussanak nyomdai szolgáltatásokhoz!

Célunk hogy  térségünk piaci szereplőinek helyben, kedvező áron nyújtsunk megbízható, jó színvonalú nyomdai szolgáltatásokat,  közben nem megfeledkezve a helyi és vonzáskörzetükbe tartozó intézmények és lakossági ügyfeleinkről sem! Igyekszünk minél nagyobb teret nyerni, új szolgáltatásokkal, termékekkel, reklámhordozókkal megismertetve ügyfeleinket!

A termékek köre a névjegyektől, szóró tollaktól kezdve, a nyomtatványok, átírótömbök, árukísérők, matricák, szórólapok, bélyegzők, újságok, könyvek, naptárak, plakátok, táblák, molinók, stb., a textil termékeken át az exkluzív ajándékokig terjed!

Nálunk választhat, ofszet vs. digitális! A térség egyetlen ofszet gépparkkal is rendelkező nyomdája vagyunk, amely bármilyen feladat elvégzésére alkalmas, ezzel  jelentős költségmegtakarítást biztosítva megrendelőinknek, a digitális technológia mellett! A technológia kiválasztásában mindig a költséghatékonyabbat javasoljuk ügyfeleinknek!

A feladatok kivitelezésében sokaknak komoly problémát okoz a nyomdai termékek tervezése, szerkesztése, amit mi nagyon kedvező áron elvégzünk!

Cégünk a magyar piac mellett a szomszédos országok közül szlovákiai ügyfelek kiszolgálását is végzi, nyomdai munkák és reklámtárgyak ellátásában!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

/ honlapunk folyamatos feltöltés alatt áll - még nem tartalmazza teljes termék, illetve szolgáltatási listánkat, ezekről elérhetőségeinken érdeklődhet ! /